> Despre noi

Despre noi

Povestea Bellasposa

Am inceput Bella Sposa in 2009 cu gandul de a face cat mai multe mirese fericite. 7 ani mai tarziu, cu inca un magazin deschis, si un portofoliu ce cuprinde marci de renume din Spania, America si Anglia, ne concetram in continuare pe a livra o experiente de neuitat fiecarei mirese care ne trece pragul. Suntem foarte pasionate de ceea ce facem, ascultam cu atentie fiecare mireasa si suntem aici pentru a livra fericire. Alegem personal colectiile in Barcelona si in Londra, la targurile de profil, si in portofoliul nostru se regaseste cate un stil pentru fiecare mireasa, de la rochiile de printesa la croielile simple si clasice.

Cu un nume sinonim cu eleganta si frumusetea, brandul de rochii de mireasa San Patrick by Pronovias a fost ales de milioane de mirese de-a lungul celor 20 de ani de existenta. Visele devin realitate cu noua colectie 2017 de rochii de mireasa San Patrick, un ansamblu de materiale pretioase, taieturi moderne si detalii deosebite menite sa faca fiecare mireasa unica in ziua magica a nuntii.

Sub umbrela Pronovias, noua colectie de rochii de mireasa La Sposa intoarce capetele peste tot. Marca La Sposa combina tesaturi extravagante, un design foarte creativ impreuna cu maiestria pentru a creea rochii cu adevarat speciale pentru nunta ta. Materialele fine, reinterpretate pentru a creea rochii de mireasa deosebite, cu siluete care curg, pun in evidenta frumustetea naturala a miresei.

Fondat in anul 2007, brandul Blue by Enzoani, aduce o nota de prospetime si modernism rochiei de mireasa. Noua colectie ofera modele avangardiste, inspirate de mireasa moderna din ziua de azi. Mixeaza materiale de calitate deosebita cu accente uluitoare si aplicatii altfel. In noua colectie gasesti stralucirea Old Hollywood cu taieturi moderne si bine definite.


2008 - 2018 BELLA SPOSA - Toate drepturile rezervate.