Rochii de mireasa

Cele mai celebre rochii de mireasa

Rochia de mireasă este adesea piesa centrală a unei nunți și, în mod tradițional, este o alegere personală importantă pentru mireasă. Cu toate acestea, există unele rochii de mireasă care au ajuns să fie celebre nu doar pentru frumusețea lor, ci și pentru impactul pe care l-au avut asupra modei și culturii populare. Iată câteva dintre cele mai iconice rochii de mireasă din istorie:

1. Rochia de mireasă a Prințesei Diana

Una dintre cele mai celebre rochii de mireasă din lume este cea purtată de Prințesa Diana la nunta sa cu Prințul Charles în 1981. Această rochie a fost creată de designerul David Emanuel și a fost realizată din mătase și tafta de mătase. Rochia a fost decorată cu dantelă franțuzească și o lungă fustă cu trena. A devenit un model iconic al modei și a inspirat numeroase mirese din întreaga lume.

2. Rochia de mireasă a lui Grace Kelly

În 1956, actrița americană Grace Kelly s-a căsătorit cu Prințul Rainier al Monaco-ului și a purtat o rochie de mireasă creată de designerul Helen Rose. Această rochie elegantă era realizată din mătase și satin dantelat și avea mâneci lungi și o fustă amplă. Aceasta a devenit rapid un model de referință pentru rochiile de mireasă cu mâneci lungi și a rămas un simbol al eleganței.

3. Rochia de mireasă a lui Kate Middleton

Când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William al Marii Britanii în 2011, a atras atenția întregii lumi cu alegerea sa de rochie. Rochia a fost creată de designerul britanic Sarah Burton de la casa de modă Alexander McQueen. Era o rochie de mireasă cu mâneci lungi, cu un corset decorat cu dantelă și o fustă cu tren lung. Această rochie a redefinit tendințele în moda nupțială modernă și a influențat mulți designeri de modă.

4. Rochia de mireasă a lui Audrey Hepburn în „Sabrina”

Deși nu a fost purtată într-o nuntă reală, rochia de mireasă purtată de Audrey Hepburn în filmul „Sabrina” din 1954 a devenit una dintre cele mai iconice rochii de mireasă din istoria cinematografiei. Rochia a fost creată de designerul Hubert de Givenchy și era simplă, dar elegantă, cu o fustă amplă și o linie la baza gatului . Acest model a rămas un simbol al eleganței și al stilului clasic.

5. Rochia de mireasă a lui Meghan Markle

În 2018, actrița americană Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry al Marii Britanii, purtând o rochie de mireasă creată de Clare Waight Keller de la casa de modă Givenchy. Rochia era minimalistă, cu linii curate și o linie a gâtului bateau, și a fost apreciată pentru simplitatea și eleganța sa. A reprezentat o schimbare semnificativă în tendințele modei nupțiale, îndreptându-se către simplitate și minimalism.

Acestea sunt doar câteva dintre rochiile de mireasă celebre care au rămas în istorie. Fiecare dintre ele a avut un impact semnificativ asupra modei și a continuat să inspire mirese din întreaga lume. Cu toate că rochiile variază în stil și design, ele împărtășesc o caracteristică comună – aceea de a fi simboluri ale frumuseții, eleganței și iubirii în momentul unic al nunții.

Te asteptam la probgramare pentru proba la Bella Sposa in Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 12-14, sector 4, Bucuresti unde poti descoperi o multitudine de rochii de mireasa inspirate din creatii celebre si nu numai! De asemenea, te asteptam sa descoperi printesa sau diva ascunsa in tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *