Rochii de mireasa,  Sfaturi si idei

7 motive sa vii la Bella Sposa

Daca ai inceput cautarea rochiei tale de mireasa si Bella Sposa nu e pe lista magazinelor pe care vrei sa le vizitezi, noi te rugam sa te mai gandesti odata si iata si 7 motive sa reconsideri decizia ta:

1. Avem peste 300 de modele de rochii de mireasa !

Stim ca pare greu de imaginat, dar stim cat este de important sa ai o mare varietate de modele de rochii de mireasa din care sa alegi! Avem mirese care ne intreaba care e rochia noastra preferata si stam si ne gandim si nu putem numi una singura! Este ca atunci cand cade dulapul pe tine si tu spui „nu am cu ce sa mai imbrac!”. Noi efectiv „stam” in fiecare zi in acest mare dulap, la figurat, si va asiguram ca este minunat! Ar trebui sa incercati si voi macar odata!

2. Programarea este gratuita!

Exact: nu trebuie sa platesti nimic pentru proba! Pentru fiecare persoana programata alocam 50 de minute si un consilier iar miresele pot proba cat simt nevoia in acest timp, fara ca la final sa achite ceva. Sunt intradevar cateva reguli pe care fiecare mireasa trebuie sa le respecte, dar sunt reguli, spunem noi, de bun simt, cum ar fi sa nu poarte produse cosmetice pe corp, sa foloseasca cipici de protectie pentru incaltaminte si practic sa nu deterioreze rochiile in timpul probei.

3. Beneficiezi de consiliere profesionala!

La fiecare programare miresele sunt intampinate de un consultant care se ocupa de mireasa din acel moment, pana la predarea rochiei, in cazul in care mireasa alege un model. Fiecare femeie care ne viziteaza va fi ajutata sa aleaga modelul perfect in functie de cerintele ei, de conformatie, de tematica evenimentului, buget si alte aspecte. Intalnirea cu rochia de mireasa este un eveniment special, unic si personal, in care viitoarea mireasa are nevoie sa fie ghidata si consiliata. Echipa de domnisoare de onoare sigur face o treaba minunata, dar cand vine vorba de modele de rochii, materiale si detalii, asortarea accesoriilor, opinia unui specialist este importanta si nici o mireasa nu ar trebui sa fie privata de acest beneficiu.

4. Avem colectii premium de rochii de mireasa!

Bella Sposa iti aduce mai aproape rochii de mireasa din colectiile de lux ale celor mai celebre branduri! Vei gasi in salonul nostru colectiile Pronovias si Aire Barcelona, dar si rochii de mireasa semnate Eva Lendel, Katy Corso si Rara Avis. Sunt acele rochii de mireasa pe care le-ai vazut pe Instagram si Pinterest si nu stiai unde ai putea sa le gasesti! Raspunsul este simplu: la Bella Sposa ?

5. Locatie ultra-centrala si usor accesibila!

Ne gasesti in Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 12-14, corp D, la jumatatea distantei dintre Piata Unirii si Parcul Tineretului. Suntem la 3 minute de mers pe jos de statiile de metrou Unirii si Tineretului, iar fix in fata salonului se afla statia unde opresc 3 linii de autobuz si doua de troleibuz! De asemenea, locatia este usor accesibila si pentru masina personala, cu multe locuri de parcare in proximitate, sau pentru ride-sharing.

6. Bella Sposa este un loc safe si prietenos

In salonul nostru, toate persoanele sunt bine-venite! De asemenea, salonul nostru este pet-friendly si child friendly! Te asteptam la noi cu prieteni, familie, copil si animal de companie, iar consilierii nostri vor avea grija ca tu sa te simti rasfatata si cea mai importanta! Trebuie sa te prevenim, totusi, ca ne place sa ne jucam, iar copilul si animalutul tau s-ar putea sa nu mai vrea sa plece… plus ca avem si creioane colorate si dulciuri…

7. Avem peste 150 de modele de rochii de seara!

Ai auzit foarte bine! Nu avem numai rochii de mireasa, ci si rochii de ocazie, asa ca ia-ti mama, nasa si domnisoarele de onoare si hai cu ele la proba, sa vedem ce modele li se potrivesc! Avem varietate de modele, de masuri, dar si preturi super accesibile! Gasesti la noi atat rochii de seara, cat si rochii de cockctail sau de zi. Te asteptam sa le descoperi!

Te asteptam cu mare drag sa programezi o proba in salonul nostru de poveste, plin de veselie, culoare, sclipici si zambete multe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *