Rochii de mireasa

Rara Avis, noul concept al rochiei de mireasa

Sunt mai bine de 10 ani de cand brandul Rara Avis a luat fiinta, dar deabia de 3 ani acesta vine in contact cu miresele din Romania prin intermediul Bella Sposa!

La o prima vizualizare a creatiilor, orice viitoare mireasa va realiza ca sunt „altfel”, sunt „diferite”, au acela”je ne sais quoi”. Pentru unele mirese va fi dragoste la prima vedere, pe cand altele vor avea nevoie de putin timp de acomodare, dar un lucru este cert: rochiile iti raman in minte!

Rara Avis Group este un brand de rochii de mireasa cu 3 mari colectii distincte: Rara Avis, Blammo Biamo si Ange Etoiles. Desi aceste 3 colectii au un numitor comun, ele au fiecare cate o nota distincta. Colectia Rara Avis pune accentul pe latura sexy si feminina, iar rochiile de mireasa sunt de multe ori acea „guilty pleasure” careia iti este greu sa-i rezisti! Colectia Blammo Biamo se remarca prin detaliile inedite ale rochiilor de mireasa! Vei gasi in aceasta colectie tipuri de dantela rar intalnite, combinatii de cristale si dantela care creaza adevarate opere de arta din rochia de mireasa, dar si jocuri de materiale absolut inedite! Ange Etoiles este colectia care ai putea crede ca se apropie cel mai mult de rochiile clasice de mireasa, la o prima vedere! La o analiza mai atenta, vei descoperi modele clasice interpretate creativ si interesant.

Cu totii ne imbracam in viata de zi cu zi in functie de personalitate, stare de spirit, preferinte, iar rochia de mireasa nu ar trebui sa fie o exceptie! Traim in vremuri in care omenirea a ajuns sa inteleaga si sa accepte diversitatea, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure! Daca mai demult miresele cautau rochii care sa le ascunda tatuajele, acum vor gasi in colectia Rara Avis rochii de mireasa care vor pune in valoare tatuajele.

Creatiile unice semnate Rara Avis sunt, pe langa rochii de mireasa, modalitati de exprimare! Toate avem cate ceva caracteristic: suntem poate visatoare, romantice, sexy, voluptoase, ascultam muzica rock sau pop-dance, suntem boeme sau foarte calculate, moderne sau clasice, elegante sau foarte dinamice, iar lista poate continua! Cert este ca pentru fiecare personalitate exista un model potrivit, iar ideea de rochie de mireasa e atat de friendly si atragatoare la aceasta colectie, incat chiar si cele mai mofturoase miresici, sau cele speriate de idee, vor indragi cel putin o rochie!

Te asteptam si pe tine sa descoperi frumusetea si unicitatea acestor creatii la o proba in salonul Bella Sposa! Programarea o poti face online aici sau suna la 0751 189 030!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *