Sfaturi si idei

Sezonul de nunti 2023 bate la usa!!!

Iata ca a venit si vremea aceea mult visata in pandemie! A venit vremea in care suntem liberi sa ne intalnim cu cei dragi, suntem liberi sa ne imbratisam, suntem liberi sa petrecem! Ce veste poate fi mai buna pentru un cuplu tanar proaspat logodit?

Desi am putea crede ca revenirea la normal nu aduce schimbari, ca doar revenim la ceea ce faceam inainte, iata ca lucrurile nu stau intocmai asa. Odata cu venirea toamnei, care a fost foarte punctuala anul acesta, a inceput si pregatirea pentru nuntile 2023. Instagramul este plin cu poze din colectiile noi, miresele au inceput sa vina la probe, colete cu rochii noi ne vin frecvent si in salonul nostru se simte o forfota tare placuta si multumitoare, care ne-a lipsit in ultimii doi ani.

Fata de anii anteriori pandemiei, consilierii nostri au observat ca viitoarele mirese sunt mult mai constiincioase si mai responsabile. Mult mai multe mirese de anul viitor au inceput deja cautarile pentru rochie de mireasa , ceea ce ne bucura. Avand in vedere ca o comanda poate dura intre 2 si 6 luni mai nou, este de preferat sa te astepte pe tine rochia sa o porti, decat sa astepti tu cu sufletul la gura sa ajunga comanda la limita.

Un alt aspect foarte important pe care l-am observat la miresele noastre este atitudinea fata de alegerea rochiei potrivite. Daca anii trecuti alegerea era mai superficiala, orientata spre a multumi pe toata lumea sau spre „ce se poarta”, acum miresele sunt mai profunde si mai implicate. Poate ca totusi timpul acesta in care s-a stat mai mult in izolare a fost cumva benefic pentru mirese ca ele sa se descopere pe sine. Miresele se uita in oglinda, se admira si se intreaba „sunt chiar eu in rochia aceasta? ma reprezinta aceasta rochie de mireasa? imi place mireasa pe care o vad in oglinda?”. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa ne confere un sentiment de implinire. Practic viitoarele mirese fac o alegere matura si responsabila.

Este un lucru frumos sa vezi la proba mirese increzatoare, deschise la minte, dornice sa exploreze si sa descopere. Miresele din 2023 nu mai sunt „intepenite” in tipare. Fetele isi dau voie sa poarte exact ceea ce le place si le reprezinta, iar lucrul acesta nu poate decat sa rezulte intr-o mireasa fericita, apoi intr-o nunta reusita. Este primul aspect pe care viitori miri trebuie sa il invete bine: „Happy wife is happy life!” ?, pentru ca nimic nu rimeaza cu „happy husband” ?

Noi nu putem decat sa ne bucuram cat mai mult de probe si nu pot sa mint ca deabia asteptam nuntile de anul viitor si pozele de la mirese. Pana atunci, va asteptam cu mare drag la proba in salonul nostru!

Nu uitati ca acum ne gasiti la „casa noua”, in sediul nostru de care ne-am indragostit iremediabil din Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 12-14 , iar programarea pentru proba o puteti face online, pe site-ul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *